-MITT LIV SOM MAMMA/HUSTRU/VÄN-





29 september 2010

Dags att börja med julklappsinköp


Jag är sjukt sugen på en tripp till Ullared. Finns det då en bättre ursäkt än den att det är dags att börja tänka på julklappsinköpen?

Antingen åker jag lördag 9/10 eller någon gång under helgen 16-17/10.
Någon som är sugen på att följa med?

26 september 2010

Får jag lov?

Idag var det dags för det andra träningstillfället med Sweden Sport Academy för Alvin.
På schemat stod dans med Candanza.


Här får Alvin och Julia lära sig grunderna i bugg.

Höjdpunkten var nog ändå när de fick testa på att dansa balett eller breakdance. Behöver jag tillägga att de vid det tillfället inte dansade tillsammans? Och det var inte Julia som "breakade". 

24 september 2010

Det sa bara vrooom

Idag sjunger vi högt för vår kronprins Noel som fyller 10 år. Han blev uppvaktad med frukost och paket på sängen. Paketen innehöll en FC Barcelona-klocka och en golfbag m klubbor. Det var en glad och nöjd 10-åring som gick till skolan nu på morgonen.

Men hallå....mitt barn fyller 10 år. Fattar ni? 10 år!!!! Var tog tiden vägen? Jag är väl fortfarande 22...typ...iallafall nästan.

23 september 2010

Nattens resultat

Vi hann inte ens gå och lägga oss igår innan Alvin föll ur sängen. Som tur var hade vi lagt en tjock bäddmadrass på golvet om han skulle råka trilla ur. När Tobias tittade in i rummet låg Alvin o sussade som bäst på golvet. Täcket hade han fått med sig i fallet. Han fick faktiskt ligga kvar på madrassen resten av natten. Kanske gör vi ett nytt försök ikväll.

22 september 2010

Första flytten

Nu har Alvin gjort sin första flytt. Nästa gång han flyttar gör han det nog inte inom husets väggar.


Stor kille kräver stor säng. Alvin tog helt sonika sin kudde och sitt täcke och flyttade in i Noels gamla rum. I natt ska han sova 90 cm upp. Med en kudde under madrassen hoppas vi kunna förhindra ett nattligt fall ur sängen.

21 september 2010

Mamma Mia vad gott


Den här söta burken innehållande Choklad & hallonmarmelad m chili fick jag av Liselott idag. Den var supergod. Åh vad jag kommer att mumsa skorpor o dricka te på kvällarna i höst.

20 september 2010

Ett axplock av allt

Vi bodde på 4-stjärniga Marhaba Royal Salem Beach.

Utsikt från terassen

Mer utsikt från terassen

Noel bodde i vattnet mellan 09-18. Här i vattenrutschkanan med kusin Judith

Alvin badar med pappa

Lyckades fånga ett kort på Noel där han inte är blöt. Kort vilstund i solen.

Alvin vågade hoppa från kanten.

Noel träffade en tjej från Falun (hon till vänster med prickig bikini).

Trött kille på väg hem till Sverige

Trött kille på väg hem till Sverige #2

19 september 2010

På svensk mark

Nu har vi åter satt våra fötter på svensk mark efter en vecka med sol och värme. När det var dags att gå på planet igår kväll kände jag mest för att göra 180 grader om och springa. Hade inte alls lust att åka hem. Vi landade på Arlanda vid 2-tiden inatt och strax innan 06.00 satte vi nyckeln i låset hemma i Väring. Efter en dag med alldeles för lite sömn, en på tok för stor tvätthög och premiär för Alvins idrottskola känner jag bara för att dra täcket över huvudet och sova. Finns det en chans att det är söndag imorgon igen kanske?

Jag återkommer med en utförligare beskrivning av veckan som gått samt bilder (allt för att göra er avundsjuka) imorgon när jag förhoppningsvis fått lite energi tillbaka.

09 september 2010

Halleluja moment

Så har jag då äntligen vågat kasta mig ut i Ben&Jerry-världen. Har sneglat mer än en gång på kyldisken med alla glassorter som ska, enligt vad alla säger, vara himmelriket bland alla glassar.


Jag köpte GB:s Ben&Jerry Peanut Butter Cookie Dough.
Bara man läser vad en innehåller så pirrar det i hela kroppen. En glasspinne med vaniljglass, jordnötssmör, kakdeg från amerikanska cookies, överdraget med mörk choklad och kaksmulor.

När jag tog första tuggan så hörde jag änglarna sjunga för mig. Halleluja, vad gott det var. Jag är fast i Ben&Jerry-träsket för evigt...

08 september 2010

Ni missar väl inte..

..att Modellsalongen i Axvall lottar ut en omstyling.


Ta chansen och gör något kul. Jag ångrar inte mitt besök hos Petra.

Mer om tävlingen hittar du HÄR

Bloggtorka


Nu har det varit en riktig bloggtorka från min del några dagar. Jag håller bäst på att packa inför resan till Tunisien på lördag.
Enligt Klart.se ska termometern leta sig upp mot 30 grader varje dag och solen kommer att visa sig från sin bästa sida. Beachen!!!! Here we come.

Apropå föregående inlägg om entreprenören Noel så är jultidningarna färdigsålda för i år. Jag vet inte hur han gör, men han når sitt försäljningsmål rekordfort varje år. Inom några månader kommer han ha ett Playstation 3 och en iPod Touch i sin ägo. That´s my boy!

03 september 2010

Entreprenör Bäckström

Nu är det dags att sälja jultidningar igen. Noel är i sitt esse. Han far Väring runt på cykel och säljer till alla som kommer i hans väg. Eftersom han var sjuk i onsdags när jultidningskatalogen kom, och inte kunde åka ut och knacka dörr, så ringde han runt till alla som köpte av honom förra året och frågade o de möjligtvis var intresserade i år igen. Det kallar jag engagemang.
Är det en ny Bert Karlsson som vi har här hemma?


Målet för försäljningen i år är ett Play Station 3 och dit har Noel nästan nått redan.

Det känns lite extra kul när han faktiskt tjänar ihop sina egna pengar...utan någon vuxens hjälp.
Hurra för barnarbete!!! *ler*