-MITT LIV SOM MAMMA/HUSTRU/VÄN-





15 juni 2012

Skolavslutning



Solen skiner från en nästan klarblå himmel....äntligen. Imorse lyste den med sin frånvaro och det var nästan lite kallt. Så länge det inte regnar på skolavslutningen så får det väl anses som en seger.

Alvin deltog på sin första avslutning och för Noel var det sjätte gången. Höjdpunkten var såklart när de sjöng in sommaren med den traditionsenliga sången "Sommarlov". En liten samling i resp klassrum för att säga hejdå till fröknarna. Alvin byter fröken till hösten, medan Noel har kvar sin under det sista läsåret. Till Alvins fröken hade jag köpt ett presentkort på fiskpedikyr från Salong Vasa. Istället för att bara ge blommor så tycker jag att det är roligt att fundera ut något annat som känns mer personligt.

Morgonen började med att mormor kom och barnen fick avslutningspresenter. Kritor, ritblock och en Skylander till Alvin och lukta-gott-grejer till Noel. Efter avslutningen fikade vi jordgubbar och glass hos Ulf och Nilla. Jordgubbar är ett måste när det är sommarlov. Lunchen intogs på Thai House tillsammans med barnens morfar innan vi förflyttade oss hem till honom för att dricka kaffe.

Nu väntar och laddar vi för fullt inför kvällens drabbning i fotbolls-EM mellan Sverige och England.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ett avtryck