-MITT LIV SOM MAMMA/HUSTRU/VÄN-





20 november 2009

Kalas på dagis

Imorgon fyller vår lillprins 4 år. Idag var det stora kalasdagen på dagis. Alvin är feberfri idag så vi fick lov att komma och kalasa trots att han är hemma.

4 ballonger fick Alvin blåsa (läs: pumpa) upp själv. En för varje år. Han fick följa med in i fröknarnas förråd och välja färger själv.

Paketöppningen är alltid lika spännande. I paketet låg en liten söt sköldpadda som döpts till Blixten (såklart). Blixten fastnade dock inte på bild.

Det är ganska barnfattigt på dagis den här veckan. Stora febern härjar på Värings förskola så alla barnen fick plats vid ett bord. En liten nätt samling sitter och mumsar på glass. Eftersom kompisen är mjölkallergiker så var Alvin väldigt bestämd på att alla skulle kunna fika på det han bjöd på. Då fick det bli isglass.

3 kommentarer:

  1. Vilken trevlig förskola Alvin ser ut att gå på... Är "fröknarna" lika trevliga som de ser ut? Hoppas Alvin är nöjd med sitt kalas! Kram Fröknarna:)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det en himla trevlig förskola han går på. O vilka fröknar sen....*ler*
    Den byter vi inte bort i första taget.

    SvaraRadera
  3. Kul att kika in på din blogg. Du hinner med mycket trots att du jobbar heltid. Jag kan inte fatta hur jag ska fixa att ens gå tillbaka till jobbet sen. Synd att Julia missade Alvins kalas. Såg att ni hade fin tårta på kalaset hemma. Vi hade en likadan då Julia fyllde år, men då var det en hello kitty som prydde tårtan. *ler*

    SvaraRadera

Lämna ett avtryck