-MITT LIV SOM MAMMA/HUSTRU/VÄN-





28 september 2009

Måndag igen..

Oj, här var det glest mellan inläggen. Det har varit fullt upp i helgen så det har inte funnits mycket tid över för att skriva här.

Noel fyllde ju år i torsdags och det firades som sig bör i dagarna 3. I torsdags var det kalas ihop med alla klasskompisar på Boulecentrum i Skövde. Jisses, vad kul de hade.
I fredags hade vi lite firande hemma tillsammans med mamma, pappa, Erik och Jenny. Noel fick påfyllningar till sitt kontantkort på mobilen, kaffegods som han samlar på, presentkort på Game, lite kläder, dataspel och äckligt slime. Vi passade på att fira Erik också som fyller år idag. GRATTIS!!!!! Vi myste till det med Tacogömma (det var ju trots allt fredag) och till efterrätt hade Jenny gjort cupcakes med Nutella och en chokladtårta med citronkräm och vaniljkräm. Mums!
Erik och Jenny låg kvar hos oss över natten och på lördag morgon styrde vi kosan mot Tibro. Det var möbeldagar där och vi hoppades kunna hitta en ny soffa till vardagsrummet. Vi hittade en på Fabrik 19 som föll oss båda i smaken, men eftersom den inte var nedsänkt någonting så avvaktar vi med köpet tills vi sålt våra nuvarande möbler.

Någon som vill köpa en soffgrupp (3+1+1) i skinn med tillhörande soffbord i ek? Säljes billigt!!!

På eftermiddagen var det återigen dags för kalas. Den här gången firades Noel av farmor, farfar, Jeanette, Jerry, Patricia, Angelica, Tyra, Ulf, Nilla, Melvin och Meya. Present nr 1 blev ett spel till Xbox 360, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Sen fick Noel även presentkort på Game och en hög med Pokémonkort, en väckarklocka och lite kläder som Ulf inhandlat på senaste Kina-resan.

Igår var det barngymnastik för Alvin samtidigt som Noel hade fotbollsavslutning. Vi delade på oss, jag och Tobias, och åkte åt varsitt håll. På eftermiddagen gjorde vi minsta möjliga. Tog med barnen på en snabbfika hos mormor (mamma) innan kvällsmaten. Båda barnen somnade tidigt fulla av förväntan. Idag börjar Alvin fulltid på dagis och Noel får äntligen börja på fritidsklubben innan och efter skolan. Tobias börjar sitt nya jobb på Promens. De två första veckorna är proppade med introduktion. Gissa om det är en trött man som kommer hem ikväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna ett avtryck