-MITT LIV SOM MAMMA/HUSTRU/VÄN-





28 september 2009

Sårad hjälte


Telefonen ringde lite oväntat idag på förmiddagen. Det var dagis som ringde. Wow, tänkte jag. Otippat att Alvin skulle få feber första dagen han går fulltid. Nu var det inte riktigt så. Det visade sig att kompisen hade slått honom med en spade i pannan. Sånt som händer i stridens hetta. Fröknarna hade tejpat ihop såret efter bästa förmåga, men det behövde ändå kollas på vårdcentralen. Vi fick komma in ganska snabbt och väl där var Alvin superduktig. Vi hade gått igenom två tänkbara scenarion i bilen på väg till Tidan.

Nr 1: Doktorn tvättar såret och tejpar ihop det igen.
Nr 2: Doktorn får bedöva litegrann och sy några stygn.

Det blev scenario nr 1. Trots att det gjorde ont när hon tvättade och petade i såret satt Alvin still utan att röra en fena. Ett litet "Aj" kom det bara ibland.

Ihoptejpad och klar och med en tapperhetsmedalj på bröstet. Den får bara riktigt modiga grabbar. Det hade Alvin full koll på och var mäkta stolt när vi åkte därifrån.

1 kommentar:

  1. Hej Sara!
    Tack själv för senast! Det var kul att nu kunde komma du och din Mamma.

    Vad duktig din Alvin var hos doktorn.
    Vilken fin blogg du har.

    Här har varit hysteriskt denna veckan med inspirations och modekvällen. Sen var det skördefesten i två dagar. Nu på torsdag skall jag ställa ut grejer på Colorama i skövde då de har en inspirationskväll. Men sen skall jag nog bara softa i en vecka känns det som.
    Önskar dig en härlig vecka!

    Kram Helen

    SvaraRadera

Lämna ett avtryck